Folkene bag huset

Jeg hedder Thomas og er grundlægger af Folkesundhedens Hus. 

 

Jeg er uddannet fysioterapeut, har solid efteruddannelse og har mange års erfaring fra selvstændig praksis, lægeklinik og elitesport. 

 

Jeg har de seneste år fokuseret på behandling af komplekse lidelser i samarbejde med andre faggrupper, hvilket har ført til ideen at skabe Folkesundhedens Hus.

Mit fokus og ønske er, at “Folkesundhedens Hus” hjælper virksomheder og mennesker i forebyggelse af de fem folkesygdomme angst, depression, stress, migræne og irritabel tarm. 

Dette vil på sigt gavne den enkelte dansker, virksomheden, arbejdsstyrken og danskernes sundhed generelt.

 

Jeg håber, at I som virksomheder kan se det fremsynede i forebyggelse af svær sygdom, så det gavner både det enkelte menneske og virksomheden

 
Folkesundhedenshus Thomas Mørch Jensen
Folkesundhedenshus Jens Jakob

Folkene bag huset

Jeg hedder Jens Jakob og jeg er sammen med Thomas med til udvikle og drifte Folkesundhedens Hus.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut, fysioterapeut og supervisor. Jeg har 30 års erfaring med fysisk, mental og følelsesmæssige opbygning, samt personlig trivsel og udvikling. Jeg har erfaring fra selvstændig virksomhed, jobcentre og hospital m.m.

 

Jeg har gennem mange år arbejdet med mennesker der lider af depression, angst og stress. Jeg lægger vægt på, at det jeg leverer til kunderne er konkret, forståeligt og brugbart.

Jeg er optaget af, at mennesker selv får værktøjerne til at opnå velvære, energi, glæde og indre ro. Jeg synes at Thomas ide med Folkesundhedens Hus er værd at arbejde for. Derfor er jeg med.

 

Jeg håber at I som virksomheder er klar til at være med til at forebygge folkesygdommene og øge sundheden og energien for jeres medarbejdere.